Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee hallintoasiantuntijaa vakinaiseen virkaan

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee hallintoasiantuntijaa vahvistamaan toimiston hallintotiimiä. Hallintoasiantuntijan tehtävänä on yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston hallinnon suunnittelu, kehittäminen ja toimeenpano, erityisesti talousresurssien suunnittelu ja -raportointi. Hallintoasiantuntija osallistuu myös tietohallinnon kehittämiseen sekä hankkeiden taloussuunnitteluun.Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. 

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. tradenomi AMK). Odotamme myös vahvaa kokemusta talouden suunnittelusta ja raportoinnista, asiakirjahallinnon järjestämisestä sekä projektien taloussuunnittelusta ja raportoinnista.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan vähintään hyvää suomen ja englannin sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi. Eduksi luemme kokemuksen valtionhallinnosta toimintaympäristönä sekä kokemuksen tietohallinnon ja tietosuojan toteuttamisesta. Arvostamme hyviä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä yhteistyötaitoja ja aloitekykyä.

Hakuaika päättyy 16.8.2021.

Lisätietoja ja paikan haku valtiolle.fi -palvelun kautta

08.07.2021