Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee tiedottajaa

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee tiedottajaa määräaikaiseen virkaan. Tiedottaja on osa yhdenvertaisuusvaltuutetun pientä viestintätiimiä ja työtehtäviin kuuluu monipuolisesti viranomaisviestinnän eri osa-alueet päivittäisviestinnästä pidempiin projekteihin.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa viestinnän alan tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta odotamme useamman vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä. Luemme eduksi saavutettavan viestinnän ja inklusiivisen viestinnän osaamisen sekä ihmisoikeusviestinnän tuntemuksen. Tehtävässä eduksi on myös verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaaminen. Myös kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan erinomaista suomen kielen taito sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

Viimeinen hakupäivä: 13.9.
Tehtävä alkaa: 1.10. tai sopimuksen mukaan
Tehtävä päättyy: 31.8.2022

Lue lisää ja hae tehtävää valtiolle.fi-palvelussa.

27.08.2021