Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestintäasiantuntijaa vakinaiseen virkaan

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestintäasiantuntijaa vakinaiseen virkaan. Viestintäasiantuntija on osa yhdenvertaisuusvaltuutetun ja vanhusasiavaltuutetun yhteistä pientä viestintätiimiä ja työtehtäviin kuuluu monipuolisesti viranomaisviestinnän eri osa-alueet päivittäisviestinnästä pidempiin projekteihin.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa viestinnän ala tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta odotamme useamman vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä ja saavutettavan viestinnän ja inklusiivisen viestinnän osaamista. Luemme eduksi erinomaisen kirjoitustaidon, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaamisen sekä yhdenvertaisuus- ja syrjintäkysymysten tuntemuksen. Myös kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Alkamisaika: 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.5.2023 klo 23.59. Hakuohjeet ja sähköinen hakemuslomake valtiolle.fi-palvelussa.
Palkkaus: Viran palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 14 mukaisesti (3205,39 €/kk). Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Maria Swanljung
Viestintäpäällikkö
0295666874
[email protected]

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

18.04.2023