Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestintäharjoittelijaa keväälle 2021

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa on tarjolla viestinnän opiskelijalle neljän kuukauden harjoittelupaikka ajalle tammikuu-huhtikuu 2021

Harjoittelija on osa pientä viestintätiimiä ja avustaa yhdenvertaisuusvaltuutetun päivittäisessä viestinnässä. Työtehtävät tarjoavat monipuolisen kokemuksen viestinnän useilta osa-alueilta. Painopiste harjoittelijan työssä on sosiaalisen median päivittäisviestinnässä ja verkkotiedottamisessa.

Toivomme, että hakija on opiskellut jo useamman vuoden. Odotamme hakijalta erinomaista ilmaisutaitoa kirjallisesti. Työnkuvan johdosta toivomme hakijan kokevan sosiaalisen median luonnolliseksi ympäristöksi.

Hakija ottaa haltuun verkkosivujen päivitystyökalut ilman tuskaa. Hyvä molempien kansalliskielten taito katsotaan hakijalle eduksi. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen sekä muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Toivomme lisäksi, että hakijalle on myönnetty harjoittelutuki, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, joka voi tehdä neljän kuukauden harjoittelun.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteuttamista ja tukee työyhteisönsä monimuotoisuutta.

Ajankohta ja kesto: neljä kuukautta, tammikuu-huhtikuu 2021

Palkka: 1250 euroa/kk

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 04.11.2020

Pyydämme toimittamaan hakemukset yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon sähköisesti rekrytointi.yvv(at)oikeus.fi otsikolla ”Viestintäharjoittelija”. 

Harjoitteluun liittyvät lisätiedustelut pyydämme osoittamaan viestintäpäällikkö Maria Swanljungille sähköpostitse osoitteeseen maria.swanljung(at)oikeus.fi 

14.10.2020